Jom Follow!

Thursday, 19 January 2012

game lagi =)

Assalammualaikum..
selamat petang ...~~~~~~~~
dah sarapan petang ke belum korang nie...????

ok.. korang suka tak game nie???

super mario

 games ni adalah games yang paling lama sekali ...
(games traditional org kata) 
tapi masih popular sehingga sekarang.

 Cara permainan nya yang mudah membuatkan ramai orang suka bermain dengannya.

alamak..!! kura2 datang

 Semua game Mario adalah menarik.
 Walaupun matlamatnya sama, iaitu untuk menyelamatkan tuan puteri dari Bowser a.k.a King Koopa, Nintendo telah memperkenalkan variasi versi Mario, yang pernah ana main.
 Tetapi, Mario 3 tetap jadi kesukaan! Tetapi, bila sudah ada emulator di komputer, barulah ana boleh tamatkan game ini sehingga ke penghujung. 

Mengapa? 

Kerana game ini sangat panjang, dan console yang ana gunakan itu tidak ada kebolehan untuk menyimpan game, tidak seperti kebanyakan console sekarang.

ana geram ngan orang jahat yang macam kuih dorayaki ni.....muka mcm pongkes, jalan terkedek-kedek..

ok lah..jika korang berminat dengan game nie or nak game lain ..
just click kt website dibawah nie ok..

Terima Kasih Kerana Membaca!!

2 comments:

Rushda Adiba said...

suka3!!smpai skrg pn still main gme mario..hhehehe

Najihah Husin said...

hehehehe... same r... !!!